+34 654 136 060

Cris Metal

Crismetal > Cris Metal

Des de 1996

Fabriquem i muntem tot tipus de finestres, corredisses, portes, tancaments, persianes i qualsevol variació on intervingui el vidre o l’alumini.

Disposem de taller propi i exposició al centre de Terrassa oferint una àmplia varietat de materials. Els nostre equip humà du a terme les teves idees aconseguint sempre la millor solució dins del període de temps establert.

A la nostra exposició podràs veure i obtenir tota la informació que necessitis sobre els nostres productes i serveis.

Els nostres professionals estan qualificats i en constant formació per garantir-te la qualitat dels nostres serveis, realitzant treballs de tota mena de fusteries d'alumini, vidre i estructures lleugeres.

Treballem amb els principals sistemes d’alumini i fabricants de vidre de total confiança, sent distribuïdors de les marques EXTRUAL, INDALSU i GUARDIAN SUN i complint amb l’acreditació obligatòria del MARCATGE CE en la fabricació d’obertures exteriors.

Disposem d’un servei tècnic en què els nostres professionals els assesoraran per satisfer les teves necessitats tant tècniques com econòmiques.

Oferim un servei àgil i senzill de finançament a mida per a cada client, per poder portar a terme els seus projectes, amb condicions immillorables.

Treballem per a tota mena de clients: particulars, reformistes, constructors, interioristes, arquitectes, etc.